Over ons

Uw partner bij het ontvangen van uw vergoeding bij vertraging, overboeking of annulering van uw vlucht!

Experts in vergoeding bij vertraging

Een vlucht die vertraagd, overboekt of geannuleerd is kan erg vervelend zijn. U ondervindt hier hinder van en in sommige gevallen kunt u er zelfs financiële schade door lijden. Gelukkig is in de wet vastgelegd dat u als passagier recht heeft op een vergoeding bij vertraging, overboeking of annulering van uw vlucht.

In de praktijk blijkt echter dat het als individu erg lastig is om een schadeclaim gehonoreerd te krijgen. Luchtvaartmaatschappijen maken het voor u met allerlei regeltjes en kleine lettertjes zo ingewikkeld mogelijk in de hoop dat u afziet van uw claim. De juridische experts van Vluchtvergoed.nl staan gelukkig voor u klaar om deze zorgen van u over te nemen en om er voor te zorgen dat u de vergoeding ontvangt waar u recht op heeft!

No cure no pay

No cure no pay

Bij het indienen van uw claim via Vluchtvergoed.nl loopt u geen enkel risico. Wij werken op basis van no cure no pay waarbij u vooraf niets betaalt. Indien de luchtvaartmaatschappij uw claim goedkeurt en de vergoeding vanwege de vertraging, overboeking of annulering aan u uitkeert hanteren wij een feepercentage van 25% van het uitgekeerde bedrag. Verder brengen we geen overige kosten zoals juridische- en/of administratiekosten in rekening.
Makkelijk

Makkelijk

Uw vergoeding bij vertraging, overboeking of annulering van uw vlucht aanvragen is via onze website erg eenvoudig. In nog geen 3 minuten tijd kunt u via Vluchtvergoed.nl uw vergoeding berekenen en uw claim indienen. Geen tijd of mogelijkheid om de vergoeding via de website aan te vragen? Dan kan dit bij ons ook gewoon via WhatsApp! Het telefoonnummer (06-40492871) kan tevens gebruikt worden om te ontdekken wat uw rechten zijn als u problemen ondervindt tijdens uw vlucht. U kunt uw vraag via WhatsApp aan ons stellen. We reageren altijd z.s.m.
Hoog slagingspercentage

Hoog slagingspercentage

Vluchtvergoed.nl heeft een team van juridische experts tot haar beschikking die goed hun weg weten te vinden in de wirwar van regels omtrent vluchtvertragingen en vergoedingen. Hiermee hebben we inzicht in de slagingskans van uw claim en zodoende hebben wij een hoog slagingspercentage op de claims die wij voor onze klanten indienen.

Dien vandaag nog uw claim in!

Vergoeding p.p. tot wel

€ 600,-

Neem contact op!

Neem contact met ons op en we beantwoorden z.s.m. uw vraag.

Let op: Wij behandelen tijdelijk GEEN claims!