Daar staat u dan. Op de luchthaven. Te wachten op een vlucht die vertraagd is. Net als de overige passagiers kijkt u met grote regelmaat op uw horloge. 1 uur vertraging. 2 uur vertraging. 3 uur vertraging inmiddels. Ondanks dat dit erg vervelend is, is er goed nieuws: vanwege de vertraagde vlucht kunt u aanspraak maken op een vergoeding. Hoe dat precies werkt leest u in onderstaand artikel.

Vlucht vertraagd vergoeding

Volgens Europese wetgeving zijn luchtvaartmaatschappijen verplicht u een schadevergoeding uit te keren als uw vlucht vertraagd is. De hoogte van de vergoeding is onder andere afhankelijk van de afstand die u aflegt tijdens uw vlucht, de daadwerkelijke aankomstvertraging en de bestemming van uw vlucht.

Vlucht vertraagd vergoeding | Vluchtvergoed.nl

Voor vluchtbestemmingen binnen de EU kunt u bij een vertraagde vlucht bijvoorbeeld een vergoeding verwachten die kan oplopen tot zo’n € 400,- per persoon. Voor vluchtbestemmingen buiten de EU kan de vertraagde vlucht u zelfs een vergoeding opleveren tot wel € 600,- per persoon.

Meer over uw rechten omtrent vertraagde vluchten en vergoedingen leest u op de pagina “Uw rechten bij vertraging, annulering of overboeking van uw vlucht”.

Vergoeding aanvragen bij een vertraagde vlucht is lastig

Misschien was u al wel op de hoogte van deze regelgeving. Misschien ook wel helemaal niet. Onze ervaring is dat niet iedereen weet dat men recht heeft op een vergoeding bij een vertraagde vlucht. Een andere ervaring is dat men de claim wel wilt indienen, maar tijdens het aanvragen van de schadevergoeding tegen tal van obstakels aanloopt.

Vlucht vertraagd vergoeding | Vluchtvergoed.nl

Vlucht vertraagd vergoeding

Niet zo vreemd ook. Luchtvaartmaatschappijen keren de vergoeding bij een vlucht die vertraagd is natuurlijk liever niet uit. Het kost ze geld en gezien de hoogte van de schadevergoeding kan dit bij een vertraagde vlucht flink oplopen als iedere passagier een claim in zou dienen.

En daarom maken ze het u zo moeilijk mogelijk om de claim in te dienen.

Vluchtvergoed.nl helpt bij het vorderen van de vergoeding

Juist omdat het in de praktijk als individu erg lastig is om de vergoeding te ontvangen bij een vlucht die vertraagd is zijn wij er. Vluchtvergoed.nl helpt niet bij het aanvragen van de vergoeding; wij nemen het gehele proces voor u uit handen. Met een team van juridische experts zorgen we er voor dat u de vergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Vlucht vertraagd vergoeding | Vluchtvergoed.nlVlucht vertraagd vergoeding | Vluchtvergoed.nl

Via onze website kunt u snel en eenvoudig controleren of u recht heeft op een vergoeding. Na deze controle nemen wij uw gegevens over en dienen de claim in bij de luchtvaartmaatschappij. Keert de luchtvaartmaatschappij de vergoeding vanwege de vertraagde vlucht uit? Alleen dan ontvangen wij onze 20% succesfee. Keert de luchtvaartmaatschappij geen vergoeding uit omdat zij in hun recht staan? Dan zijn alle gemaakte kosten voor onze rekening. Geen verborgen kosten, 100% transparant.

We hopen u met dit artikel wat wijzer gemaakt te hebben omtrent de vergoedingen bij een vertraagde vlucht. Heeft u (onlangs) te maken (gehad) met een vlucht die vertraagd is? Vlucht vertraagd vergoeding: ontdek hier dan snel hoeveel schadevergoeding u kunt verwachten of dien uw claim direct in via Whatsapp (06-40492871).

Let op: Wij behandelen tijdelijk GEEN claims!